Záhradná udiareň s pieckou kompletna L Garden Meat
Kód: 0548Podrobný popis
Záhradná udiareň s pieckou kompletna L Garden Meat
Táto udiareň je ako stvorená na údenie klobás, šunky, slaniny a rýb. Teraz môžte udiť čokolvék a kedykolvek.
Prvé údenie v novej tradičnej udiarni bude velkolepé – udiareň predhrejeme aspoň 1-2 hodiny. Tradičná udiareň by sa mala rozkúriť počas horenia dreva - teplota by nemala presiahnuť 80°C (pri rozohriatí).
Ako vypáliť novú udiareň?
Na tento účel treba novo zakúpenú drevenú udiareň pred prvým použitím 2-3x nasucho vypáliť, teda údiť v nej bez produktov, naprázdno. Dym prirodzene napustí komoru zvnútra a my si budeme môcť vychutnať úžasnú chuť údenín.
Ako udiť krok za krokom?
Udiareň predhrejeme a vypálime vybraným druhom dreva. Mäso sušte s otvoreným dymovým otvorom. Asi po hodine udiareň a dymový otvor zatvoríme a spustíme proces údenia. Môžeme si vybrať z troch spôsobov údenia: studený (trvá niekoľko dní), teplý (do dvoch dní), horúci (niekoľko hodín).
☑️ TECHNICKÉ ÚDAJE UDIERNE
Vonkajšie rozmery komory so strieškou: 50x50x78 cm
Celkové rozmery udiarne: 50x50x118 cm
Vnútorné rozmery udiarenskej komory: 46x46x60
Hrúbka dosky: 20 mm
Dreviny: borovica
Spôsob spájania dosiek: pero-drážka
Spôsob montáže dosiek: skrutky do dreva, sponky
Hrúbka konštrukčných nosníkov udiarne: 20 mm
Vonkajšie rozmery: 250x250x300 mm
Hrúbka plechu: 2 mm
Hrúbka základného plechu: 1,5 mm
Priemer dymovodu komína: 100 mm
Spôsob lakovania: tepelne odolná farba (iba vonkajšia strana)
Regulácia prívodu vzduchu: áno
Druh paliva: drevo alebo štiepky z tvrdého dreva
Balenie obsahuje kompletnu udiareň s pieckou, komínom, termostatom a príslušenstvom.
Doručenie 1-14 dní do celej EÚ
Dodatočné parametre
Kategória: | Udiareň |
---|---|
Hmotnosť: | 30 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.